کد مطلب: 43328

بیمه تکمیلی | بیمه تکمیلی بازنشستگان | بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ

فوری | واریزی ویژه به حساب تمام بازنشستگان امروز ۱۶ بهمن | نحوه دریافت هزینه از بیمه تکمیلی اعلام شد + جزییات

هزینه‌های مربوط به بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی تا پایان آبان‌ماه به حساب بیمه‌شدگان در سراسر کشور واریز شده است.

فوری | واریزی ویژه به حساب تمام بازنشستگان امروز ۱۶ بهمن | نحوه دریافت هزینه از بیمه تکمیلی اعلام شد + جزییات

به گزارش روابط عمومی بیمه آتیه‌سازان حافظ، دکتر علیرضا نمازی اعلام کرد که با دریافت حق بیمه ماه‌های مهر و آبان از سوی سازمان تأمین اجتماعی، هزینه‌های مربوط به بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی تا پایان آبان‌ماه به حساب بیمه‌شدگان در سراسر کشور واریز شده است.

وی در ادامه افزود که با تلاش‌های مستمر هیئت‌مدیره کانون عالی بازنشستگان کشور و پیگیری‌های انجام‌شده، همچنین با قول مساعد دکتر سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، مقرر شده است که حق بیمه ماه آذر نیز به‌زودی وصول شود. به محض دریافت این مبلغ، پرداخت هزینه‌های درمانی مربوطه نیز در سریع‌ترین زمان ممکن به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.

مراحل مراجعه به مراکز طرف قرارداد

مراحل مراجعه به مراکز طرف قرارداد آتیه سازان حافظ به صورت زیر است:

ارائه مدارک شناسایی به شرکت بیمه‌گر
تحویل نسخ فیزیکی پزشک
صدور معرفی نامه
تحویل معرفی نامه به مرکز درمانی

شرایط استفاده از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ

برای استفاده از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ، حتماً فرد متقاضی باید شرایط خاصی داشته و آن‌ها را رعایت کند:

تکمیل فرم خود اظهاری الزامی است. (در موارد گروهی نیازی به تکمیل این فرم نیست.)
مدت زمان بیمه‌نامه یک سال و از زمان تاریخ اولین حق بیمه حساب می‌شود.
برای بیمه انفرادی، حداکثر سن ۶۵ سال است.
خسارت ناشی از بیماری‌هایی با پیش زمینه قبلی پرداخت نخواهد شد.
دوره انتظار برای زایمان ۹ ماه و برای بیماری‌های مزمن، یک سال اول قرارداد است.
مدارک بیمارستانی برای تسویه هزینه، حداکثر ۲ ماه پس از ترخیص و در خصوص اسناد غیر مراکز طرف قرارداد، ۲ ماه بعد از دریافت چک بیمه‌گر و حداکثر ۸ ماه پس از تغییر است.
حداکثر تا ۱۵ روز کاری از زمان تحویل اسناد کامل، خسارت از طرف بیمه‌گر به فرد پرداخت خواهد شد.


نحوه دریافت هزینه از بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ

بیمه ی آتیه سازان حافظ در سراسر ایران و تهران دارای شعب و نمایندگی است که می‌توانید در صورت نیاز به آنها مراجعه کنید. در صورتی که فرد متقاضی به مراکز غیرطرف قرارداد، مراجعه می‌کند، باید مدارک زیر را به واحد خسارت شرکت (مراکز تحویل مدارک بیمه آتیه سازان حافظ) تحویل دهد:

صورتحساب کامل بیمارستان
مدارک پرونده بستری
دستور پزشک معالج
در صورتی که امکان دریافت اصل مدارک وجود ندارد، حتماً تصویری از آن‌ها باید تحویل داده شود.

مدارک لازم برای بیمه تکمیلی آتیه سازان در صورت جراحی

در صورتی که تحت عمل جراحی قرار گرفتید، برای دریافت هزینه از بیمه تکمیلی به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

برگه شرح عمل جراحی
گواهی جراحی با مهر پزشک
لیست تمامی داروها
عکس رادیوگرافی در صورت نیاز
همچنین قبل از انجام امور مربوط به عمل جراحی، حتما به مفاد بیمه‌نامه و سقف هزینه جراحی بیمه آتیه سازان حافظ خود توجه فرمایید.

حقوق بازنشستگان

خبر مهم درباره بیمه تکمیلی و حقوق بازنشستگان

مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به هزینه‌های سنگین و تعهدات در مقابل منابع درآمدی سازمان، خاطر نشان کرد: ناترازی منابع و مصارف سازمان حاصل شرایطی است که از ریشه‌ها و علت‌های مختلفی دارد که بعضا به دهه‌های گذشته مربوط است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تاکید بر اینکه یکی از دلایل عمده وضعیت فعلی افزایش بی‌رویه تعداد بازنشستگان و کاهش نسبت بیمه‌گذاران به مستمری‌بگیران است، گفت: در گذشته، نسبت بیمه‌گذاران به مستمری‌بگیران 6 به ۱ بود، اما اکنون به دلایل مختلفی این نسبت به کمتر از 3/8 به ۱ رسیده و این موضوع سازمان را در معرض آسیب‌های جدی قرار داده است.

وی با اشاره به برخی مقررات در حوزه فعالیت صندوق تامین اجتماعی بویژه مسئله بازنشستگی زودهنگام و تعداد بالای بازنشستگی‌های پیش از موعد گفت: در بسیاری از کشورها، بازنشستگی بر اساس سن و سنوات بیمه‌گذاری تعیین می‌شود، اما در ایران این موضوع به واسطه تصویب برخی قوانین و مقررات، دستخوش تغییراتی شده و به لحاظ اصول مدیریت صندوق‌های بین‌نسلی، به درستی رعایت نشده است. 

 وی افزود: بسیاری از افراد با سن کم و حتی زیر 40سالگی بازنشسته می‌شوند و سپس به کارهای دیگر مشغول می‌شوند، در حالی که همچنان مستمری دریافت می‌کنند. این موضوع صندوق تأمین اجتماعی را به شدت تحت فشار قرار داده است.

سالاری با اشاره به موضوع مشاغل سخت و زیان‌آور و سنوات ارفاقی، تصریح کرد: به واسطه رایزنی‌ها و فشارهای مختلف در طول زمان، امروزه بیش از ۵۰ درصد بازنشستگان تأمین اجتماعی با سنوات ارفاقی و پیش از موعد بازنشسته شده‌اند. که خارج از قواعد و چارچوب‌های محاسبات بیمه‌ای است و این روند صندوق تأمین اجتماعی را در مسیر نادرستی قرار می‌دهد. 

 وی افزود: سازمانی که ماهانه حدود 90 هزار میلیارد تومان هزینه دارد اما درآمد آن بسیار کمتر است و اگر این روند ادامه پیدا کند سازمان در آینده با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.

لزوم ساماندهی معافیت‌های بیمه‌ایسالاری همچنین با تاکید بر لزوم دریافت حق بیمه بر اساس مزد واقعی، گفت: باید حق بیمه بر اساس مزد واقعی پرداخت شود. در حال حاضر، برخی کارفرمایان مزد غیرواقعی اعلام می‌کنند و این موضوع به ضرر صندوق است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به معافیت‌ها و سوبسیدهای بیمه‌ای اشاره کرد و گفت: بر اساس انواع قوانین، مقررات و مصوبات، ماهانه حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان معافیت و سوبسید بیمه‌ای به بخش‌های مختلف داده می‌شود که بر درآمد سازمان تاثیر مستقیم دارد.

وی افزود: این معافیت‌ها طی سال‌های مختلف بر خلاف محاسبات بیمه‌ای به این سازمان تحمیل شده است و سهم دولت‌ها نیز در طول سال‌های گذشته در این رابطه پرداخت نشده است برای خروج از این وضعیت این نوع معافیت‌های غیر بیمه‌ای باید ساماندهی شوند تا سازمان بتواند منابع بیشتری را برای ارائه خدمات جمع‌آوری کند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به لزوم اصلاح فرمول محاسبه مستمری بازنشستگان، گفت: فرمول فعلی محاسبه مستمری بر اساس میانگین دو سال آخر کار است، اما این فرمول باعث می‌شود برخی افراد با افزایش حقوق در دو سال آخر، مستمری بیشتری دریافت کنند. ما باید فرمول را به گونه‌ای اصلاح کنیم که میانگین تمام سنوات کاری مبنای محاسبه قرار گیرد که این مساله مورد استقبال و تایید کارشناسان و حتی بیمه‌پردازان و بازنشستگان نیز هست.

سالاری در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت بخش درمان سازمان اشاره کرد و گفت: باید نظام ارجاع بیماران و نسخه‌های الکترونیکی را بهبود بخشیم تا از تحمیل هزینه‌های غیرضروری و اضافی جلوگیری کنیم و در نتیجه بتوانیم کیفیت خدمات درمانی را افزایش دهیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تاکید بر لزوم همکاری همه‌جانبه برای بهبود شرایط سازمان تامین اجتماعی، گفت: وضعیت امروز ما نتیجه چالش‌های متعدد سال‌ها و دهه‌های گذشته است. برای حل این مشکلات، قطعا لازم است که با عقل، تدبیر و محاسبات دقیق پیش برویم و اگر بدون برنامه‌ریزی علمی و منطقی اقدام کنیم، وضعیت بدتر خواهد شد.

سالاری افزود: باید با همکاری ذینفعان و شرکای اجتماعی و با اصلاح قوانین و مدیریت منابع، سازمان تأمین اجتماعی را از این وضعیت خارج کنیم که این کار نیازمند عزم ملی و مشارکت همه بخش‌های جامعه از جمله بازنشستگان است و ما باید به کمک بازنشستگان و همه ذینفعان تامین اجتماعی این روند را اصلاح کنیم تا منابع سازمان افزایش یابد. /فارس

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;